Over ons

Hi! Wat leuk dat je op onze pagina terecht bent gekomen! Wij zijn Moniek en Lysanne, 2 creatieve zussen van 23 en 27 jaar uit Friesland. Hieruit is dan ook onze naam Moonly ontstaan, Mo en Ly. En daarbij kon natuurlijk de maan als symbool in ons logo niet ontbreken. 
Wij zijn beide altijd al creatief geweest. Van vroeger knutselen en kleuren naar op dit moment macramé, haken en naaien. Toen Lysanne lang thuis zat in verband met haar zwangerschapsverlof en Moniek veel thuis zat door de coronamaatregelen groeide onze hobby uit tot een bedrijfje. Nog steeds zijn wij super blij met al jullie leuke bestellingen zodat wij dit kunnen blijven doen en hopelijk nog meer mogen groeien!

Naast Atelier Moonly hebben wij beide nog een vaste baan. In onze vrije tijd zijn wij met heel veel liefde en plezier bezig met alle bestellingen en het ontwerpen en zoeken van nieuwe producten. 

Ook zijn wij veel te vinden op evenementen, markten en braderieën. Wij vinden het erg leuk om jullie persoonlijk blij te maken met onze producten en alle fijne reacties in ontvangst te nemen. Mocht je dus nog een leuk evenement weten of organiseren waar wij bij moeten zijn, laat het ons dan zeker weten!

Wij vinden het ook leuk om voor groepen van 8-12 personen workshops te geven dus mocht je hierin een leuk idee hebben, stuur ons een berichtje dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden!